Autoschadeherstel

Zowel voor zakelijk als voor particulier

Het juiste adres uw schadeherstel

Als universeel autoschadebedrijf is Autoschade Minno van der Werff het juiste adres voor schadeherstel aan uw auto of bedrijfswagen. Autoschade Minno van der Werff voert schadeherstel uit in opdracht van en voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Daarbij voorzien we onze klanten graag van goede service. Als autoschadebedrijf voldoen wij aan alle strenge kwaliteitseisen en door vakmanschap is kwaliteit bij schadeherstel gegarandeerd.

Minno van der Werf verricht niet alleen autoschadeherstel voor particulieren, maar bedient ook al jaren de zakelijke markt. Zo hebben we ruimschootse ervaring in schadeherstel van ambulances, taxi’s en personenvervoer.

Vervangend vervoer

Wij kunnen de auto bij de schadeplek voor u ophalen en vervolgens snel handelen bij schadeherstel. Met ons eigen wagenpark kunt u tevens bij ons terecht voor vervangend vervoer. Met deze extra service kan de klant mobiel blijven tijdens de werkzaamheden voor schadeherstel. Zo staan we als universeel autoschadebedrijf altijd op passende wijze voor u klaar.

Neem contact op