Wat is precies No-claim?

No-claim houdt in het kort in dat er meerdere jaren schadevrij wordt gereden en dat u geen schades claimt die veroorzaakt zijn door uw eigen schuld. Wanneer je dus als bestuurder een schade veroorzaakt en deze opgeeft bij de verzekeraar dan daalt je No-Claim korting.

Bij autoschade niet door jou zelf gerealiseerd dan heeft dat geen invloed op de No-Claim. Want hiervoor is de andere partij schuldig en zal die het op zijn verzekering moeten verhalen.

Opbouw No-Claim bij uw autoverzekering

Wanneer je als bestuurder meerdere jaren schadevrij rijdt bouw je dus No-Claim korting op. Dus wanneer er langer schade vrij gereden wordt krijgt u steeds meer korting op uw autoverzekering. Dit kan overigens wel enorm verschillen per autoverzekering. Verstandig is het dan ook te kijken welke verzekering het beste bij uw rijgedrag past.

No-Claim behouden bij schade

Autoschade Minno van der Werff zoekt naar een passende oplossing voor uw schade in combinatie met uw No-Claim korting. In sommige gevallen is het dus beter uw schade gewoon af te rekenen en gebruik te blijven houden van de opgebouwde No-Claim korting. Door de goede contacten met verzekeraars kunnen we dat bij voorbaat berekenen en zodoende dus ook het beste advies geven in uw geval.

Voor meer informatie neem dan contact op met ons.