Particulier & Zakelijk

Door de goede kwaliteit die nagestreeft wordt bij Autoschade Minno van der Werff maken diverse garage’s gebruik van de deskundigheid bij Minno van der Werff Autoschade.

Wij zijn o.a. werkzaam voor bedrijven, particulieren en garages.

Autoschade Minno van der Werff is gespecialiseerd in afhandeling van autoschades voor o.a. bedrijven, particulieren en garages.  Bedrijfsmatig kunt u hierbij denken aan diverse soorten auto’s en bestelauto’s.  Met betrekking tot de particuliere markt bent u welkom met allerlei schades aan uw personenauto. Dit kan variëren van het niet verliezen van uw No Claim tot aan divers verzekeringswerk.

Particulieren

Autoschade Minno van der Werff is dé professional die u inschakelt bij schade aan uw auto. U wilt natuurlijk dat autoschade zo snel mogelijk wordt hersteld, zodat u de weg weer op kunt. Maar daarnaast moet dit herstel ook goed worden uitgevoerd, zodat er na reparatie weinig of niets meer van te zien is. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal prima in orde komt.

U brengt uw auto of wij halen hem voor u op als rijden niet meer mogelijk is. Vervolgens bekijken we de schaden en komen met een voorstel voor herstel. Als de verzekering is ingeschakeld dan proberen wij uiteraard de schade te herstellen voor het bedrag dat wordt uitgekeerd, indien dit enigszins mogelijk is.

Uw auto in goede handen

Uw auto is bij schade in goede handen bij Autoschade Minno van der Werff. Wij herstellen de schade vakkundig en tegen een redelijk tarief. U kunt vertrouwen op onze ruime ervaring en deskundigheid. Neem direct contact met ons op als u schade aan uw auto wilt laten herstellen.

Bedrijven

Het wagenpark van uw bedrijf moet natuurlijk altijd in perfecte staat zijn. Uw auto zijn immers uw visitekaartje. Heeft u of één van uw medewerkers een aanrijding gehad, dan wilt u natuurlijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld. Veel bedrijven kunnen hun bedrijfsauto’s eigenlijk geen dag missen. Autoschade Minno van der Werff zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent.

Professioneel schadeherstel voor uw bedrijfsauto

U kunt ervan verzekerd zijn dat het herstel van de schade aan uw bedrijfsauto met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid wordt uitgevoerd. Wij repareren de schade met de beste materialen en zorgen ervoor dat er niets of vrijwel niets meer van te zien is. Uw auto kan weer de weg op en fungeert als voorheen als een goede representatie voor uw bedrijf. Heeft u schade aan uw bedrijfsauto? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op