Diensten

Van ruit- en autoschade tot Plastidip. Bekijk hier al onze diensten

Diensten

Autoschade Minno van der Werff in Surhuisterveen kan uw auto met schade herstellen. Wij doen dit mede dankzij onze jarenlange ervaring op zeer vakkundige wijze. Wij kunnen schades snel en professioneel herstellen. Gehele restauratie of deelrestauratie aan uw auto, motor of andere voertuigen worden tot in de puntjes verzorgd. Wij bieden diverse diensten aan. Hieronder een aantal diensten.

Schadeherstel

Als universeel autoschadebedrijf is Autoschade Minno van der Werff het juiste adres voor schadeherstel aan uw auto of bedrijfswagen. Autoschade Minno van der Werff voert schadeherstel uit in opdracht van en voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Daarbij voorzien we onze klanten graag van goede service. Als autoschadebedrijf voldoen wij aan alle strenge kwaliteitseisen en door vakmanschap is kwaliteit bij schadeherstel gegarandeerd.

Meer informatie

Industrieel spuitwerk

Het industriële spuitwerk wordt bij Van der Werff gedaan met moderne apparatuur. Hierdoor kan het autoschadebedrijf zonder probleem industrieel spuitwerk verrichten voor diverse materialen waaronder hout, kunststof en metaal.

Meer informatie

Kunststof reparatie

Doffe koplampglazen? Autoschade Minno van der Werdd is ook specialist in het herstellen van kunststof koplampglazen. Vaak poetsen bedrijven de koplampen op. 

Meer informatie

Vervangend vervoer

Bij Minno van der Werff Autoschade bieden we de mogelijkheid voor vervangend vervoer voor uw auto of bedrijfswagen. Indien er sprake is van WA of All Risk schade dan is er altijd vervangend vervoer beschikbaar.

Meer informatie

Bumpers

Autoschade van der Werf beschikt over de juiste kennis om zowel de bumper er fysiek weer als nieuw uit te kunnen laten zien als in de juiste kleurstelling. De vakkundige manier hoe Van der Werf te werk gaat zorgt bij u voor een tevreden gevoel. 

Meer informatie

Oldtimer verhuur

Altijd al in een echte oldtimer willen rijden? Bij Autoschade Minno van der Werff kunt u diverse oldtimers huren.

Neem contact op

Ruitreparatie

Wij verzorgen het totale pakket autoschade, autoruitschade hoort daar ook bij. Wij laten uw autoruit herstellen of bij grotere ruitschade vervangen. Dus ook bij autoruitschade kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

3D Uitlijnen

Voor veilig gebruik van uw auto en een goede wegligging is het belangrijk dat uw auto goed wordt uitgelijnd. Bij Autoschade Minno van der Werff maken we gebruik van 3D technologie om uw auto goed en professioneel uit te lijnen. 

Meer informatie

Plastidippen

Heeft u een nieuwe auto of bedrijfswagen? Dan wilt u die natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Hiervoor kunt u uw auto laten voorzien van een rubber coating, genaamd PlastiDip. Deze beschermende laag kan zonder schade aan te brengen op uw auto worden aangebracht. 

Meer informatie

Wasstraat

Uw auto wassen? Kom dan langs bij Autoschade Minno van der Werff en maak gebruik van onze professionele wasbox en carwash.

Meer informatie

Spuitbussen en lakstiften

Wij zijn het juiste adres voor autolak spuitbussen en lakstiften in elke gewenste kleur. Al onze autolakspuitbussen en lakstiften bevatten uitsluitend A-kwaliteit autolakken. Kies eenvoudig de juiste kleur autolak via het merk, type of code.

Meer informatie

Neem contact op